Utvekslingsmøte i hovedstaden

Hei!

I dag tok jeg fly til Oslo i stedet for å gå på skolen. Fra Gardermoen tok jeg toget til Oslo S og gikk deretter videre til Karl Johan. Veldig fornøyd med at jeg klarte meg så fint alene! Haha. Jeg dro til Oslo for å møte med Explorius. Etter jeg hadde kjøpt meg en gul t-skjorte og gått innom alle butikkene jeg rakk, møtte jeg pappa ved Zara og vi gikk sammen til møtet. Veldig informerende møte. Bra. Etterpå spiste vi på Karl Johan, og det var så fint vær! Denne dagen har vært en ordentlig sommerferiedag. 

Vi måtte dra tilbake til Gardermoen så pappa rakk flyet sitt, mens jeg måtte vente der i enda to timer. Heldigvis bor Maria bare et stykke unna, så hun kom å besøkte meg på flyplassen! Det var skikkelig koselig å se henne igjen!! Vi satte oss på starbucks, der jeg spiste et gigantisk sjokoladekakestykke...

Nok en utrolig fin dag. Det jeg husker fra møtet akkurat nå er at jeg skal kjøpe en norsk kokebok å ta med i gave, og at det er normalt å ikke få svar på mail fra vertsfamilien med en gang!

Én kommentar

siv aa

18.06.2013 kl.13:44

flinke sara! bra du har hatt det bra <3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

her kan du skrive hva du vil


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits