pizza party

Jeg hadde det gøy. Haha, alle elevene som hadde 100% tilstedeværelse/ null fravær ble invitert til pizza party på skolen. Det var ikke kjempeteit altså. Det var quiz som vi (the triplets) tapte og rebusløp som vi også tapte. Men det var veldig gøy. Et spørsmål var: I hvilket land gjemmer de bort kosten(the broomstick) den 24. desember? svaret var tydeligvis Norge, men det syns jeg ikke. Har aldri hørt om det???? 

 

Vi hadde en vanlig skoledag i går heller. I stedet dro jeg og andre interesserte til universitetet i Norwich på besøk. Jeg får litt lyst å gå på universitet i England, fordi de har så mange gøye klubber man kan være med på. Var på et 'study abroad' seminar som også var veldig bra. 

Vi gjør ikke så mye på skolen for tiden. Det er jul snart og alle gleder seg veldig, selv om det ikke er så veldig julestemning. I dag var gymmen stengt, så vi løp opp og ned trappene 10 ganger. haha. 4 etasjer!! Jeg fikk tilbake eksamenene mine idag. Fikk B i psykologi!! hurra. Derimot fikk jeg D i matte. Det går fint da, fordi jeg vet hvordan jeg kunne fått mye bedre karakter, hadde jeg bare pugga litt mer. Uheldigvis fikk jeg U på kjemi. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Hadde 45% prosent riktig, og skjønner ikke hvordan jeg noen sinne skal klare å få en C....Jeg fikk sette opp det siste lille juletreet! Nå er det jul i heimen. og sjokolade. 

 

xx

Én kommentar

Susanne ♥

18.12.2013 kl.20:14

For en superfin blogg du har :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid! Ha en nydelig onsdag videre <3

Skriv en ny kommentar

hits