2014!! ohildranedu

Godt nytt år, godtfolk! Jeg gjorde ingenting på nyttårsaften. Var litt skuffet, og tenkte at dette kom til å bli tidenes kjedeligste nyttårsaften, men det gikk fint! Vi så fyrverkeriet fra London på tv, og det i seg selv var driiitkult!! Jeg er så glad i fyrverkeri, haha. Også spiste vi god mat og sa godt nytt år til hverandre og så gikk vi egentlig bare og la oss.

Jeg har vært så heldig å være omringet mange folk denne jula. Folk jeg er glad i, så jeg har liksom ikke hatt nok fritid til å savne Tromsø så mye. Jeg vet bare at jeg gleder meg til neste år, når jeg igjen kan få feire jul med familien min og være sammen med vennene mine igjen. Jeg føler jeg har blitt bedre kjent med alle i familien her, og har blitt enda mer komfortabel med å være meg selv. Og det føles godt. I øyeblikket har jeg glemt alt jeg nettopp hadde lyst å dele på bloggen... Ferien nytes, og for første gang i England har jeg sovet til halv ett. ;));) har gjort litt spansklekser (!!) og lurer på hvordan det skal gå med eksamen til sommeren. Gleder meg litt til skolen begynner igjen på tirsdag, men gruer meg også litt. Det er så mye arbeid. 

 

På lørdag dro jeg til Cathrine igjen. Jeg skal være ærlig å si at vi lå i senga hele dagen. Vi gikk en tur til butikken da, for å kjøpe potetgull. Vi klarte å se fem filmer på en dag. #stolt. Jeg hadde det i alle fall kjempekoselig. <3


 

I dag dro jeg på besøk til Sasha. Vi gikk en tur i skogen; Thetford Forest, og tok noen bilder. Også drakk vi kakao med nissemarshmallows.


 

Jeg har nettopp lest ut Allegiant, siste boka i Divergent-serien. !!!!!!!!!! jeg vet ikke hva jeg skal si. For en bok. Haha. Den var i alle fall veldig bra, og alle burde lese den. Edit: glemte å skrive at 2013 har gått så altfor fort! Det har vært et fantastisk år. 

Én kommentar

mia

03.01.2014 kl.17:36

oo, stilig bilde fra skogen!!

Skriv en ny kommentar

hits