Open up our hearts and pour your praaaises out

Nyttårsforsett 2014:

  • Få minst C i alle fagene
  • Trene minst to ganger i uka
  • Spise maks en sjokoladebar i uka (syns ikke at noen utenfor England kan dømme meg for dette)
  • Spør lærer om hjelp når det er noe jeg ikke forstår! Selv om han kanskje bare forvirrer meg mer. (Det er jo en sjanse for at jeg skjønner det etter hvert.)

Jeg har aldri skjønt vitsen med nyttårforsett. Man sier at man skal trene mer og spise sunt og bli bedre til alt. Det har aldri funket tidligere, ikke for meg i alle fall. Men nå har jeg skaffet meg konkrete mål, så jeg tror virkelig at jeg skal klare det! Er vel mest for å ha noe å fokusere på. Dette er prosjekt få-motivasjonen-tilbake. 

 

 

I dag har vi vært ute og matet enderne. Jeg hadde ikke spist opp grovbrødet mitt, så det ble mugla..  Det har ikke skjedd mye i det siste. Jeg har brukt tid på å tenke på alt jeg er takknemlig for. Det er ganske mye egentlig, og jeg er takknemlig for at jeg har så mye å være takknemlig for! haha.

Så jeg vil takke Gud for at jeg har verdens beste familie hjemme i Tromsø, som jeg elsker mer enn noe annet. Takk for fantastiske venner som fortsatt er like gode, selv om jeg har vært borte et halvt år nå. Takk for muligheten til et utvekslingsår, jeg setter så stor pris på det. Takk for at jeg kom til akkurat denne familien, og for at alt har gått så utrolig fint. Takk for at jeg har vokst opp i velferdsstaten Norge. Takk for at jeg har muligheten til å jobbe med akkurat det jeg vil når jeg blir stor, selv om jeg syns det er alt for vanskelig å velge. Takk for alle menneskene som jeg har blitt så godt kjent med her. Takk for at jeg ble tatt så godt i mot i kirka. Takk for at jeg trives så godt på skolen. Takk for et nytt år. Også vil jeg takke for gudsønnen min, Neri. For jeg har nemlig blitt gudmor! <3
Best wishes for the new year! xxx

Én kommentar

MiA

08.01.2014 kl.16:36

Gode nyttårsfortsett!! Stolt av deeg <3 (hvis ikke det e for tidlig å si...)

Skriv en ny kommentar

hits