YOLO

Kjemilæreren er enig i at yolo er Stupid med stor S, men siden jeg er litt yolo og bor i England så er det overskrifta. Jeg var nettopp inne på russesiden på nett, og de har noe som heter LS - Landstreff. Mener de Land Streff? haha. Denne helga kom bestemor og en kusine og søskenbarn og onkel på besøk. Så det var koselig. Jeg har også brukt tid på å crushe på One Direction. Er virkelig fornøyd med dekselet mitt altså.
Tok bilde på doen. Kul.ing.as.sa. Dette var dagens outfit, og også det jeg nettopp tok av meg til fordel for kosebukse og hettegenser. Haha, med en gang vi kommer hjem så går jeg og vertssøster inn på rommet for å skifte klær. 

Dette er smykket mitt som jeg må gå med hver dag. Fint eller hva??? I dag ble kortet endelig brukbart, da det har vært unødvendig i flere uker. De sperrer nemlig alle dørene nå, så for å åpne ei dør må jeg scanne kortet. Det som er litt dumt er at noen gang funker ikke kortet, så da står man der da. I tillegg har vi glassdører, så alle på den andre siden står bare å ser på at du prøve å åpne døra uten suksess. haha det skjer heldigvis ikke alt for ofte. 

Katta som bor her har vært en pain in the bum fra dag en. Jeg tror den har blitt litt bedre nå. Tisser ikke i sofaen lengre liksom. På søndag dro vi til kirka igjen, og det var koselig. Jeg spurte om jeg kan få hjelpe til med søndagsskolen, så det skal jeg være med på fra og med neste måned. Det hvite som er på bakken er det nærmeste jeg kommer snø. Landlorden har putta plastikk på alle jordene, men det ser litt ut som snø når man kjører i en bil med duggete vinduer. Det er -1 grader her. IIIISKALDT!!! Hehe, neida, jeg er glad vi ikke har -16 som en del andre jeg kjenner. Jeg var også på prayer meeting forrige uke, som var brra.

Egentlig blogger jeg bare fordi jeg ikke har lyst å gjøre lekse..... Jeg har lyst å se på Glee og spise Ben&Jerrys og lese bok og drikke te. 

Én kommentar

Emilie

21.01.2014 kl.18:21

ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

hits