2nd of February

I dag i kirka spiste jeg skikkelig masse kjeks. men nå har jeg vondt i magen. Kjøpte meg et nytt skjerf på Topshop i går til 50 kr, så det er jeg fornøyd med. Også hører jeg på Frozen sangene hele tiden. ah.

 

Jeg og Cathrine så Frozen på kino i går. Fantastisk film. Jeg måtte google den da jeg kom hjem, for det ser sånn ut som at den er "filmet" i Norge. Google sier at Norge var hovedinspirasjon og det gjør hjertet mitt stolt assa. På kvelden så vi en ufattelig dårlig film. Den var så dårlig at jeg brukte heller to timer på weheartit på mobilen. Så litt One Direction på kvelden for å veie opp for den dårlige.
Forrige søndag dro jeg på besøk til Katie i stedet for å dra på firerunners. Og det er jeg glad for fordi det var skikkelig koselig. Vi så "Skal Vi Danse", bare på skøyter og is (husker ikke hva det programmet het?) og spiste mat og hadde det bare koos. Jeg har den samme rare følelsen nå som jeg hadde før jeg dro. Folk spør meg om jeg gleder meg til å dra hjem, eller om jeg gruer meg. Men jeg er litt forvirra, fordi jeg gleder meg veldig til å bo hjemme igjen, men samtidig kommer det til å bli trist å dra. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits