halleluja

JEG HAR FERIE.

Jeg dro i kirka på valentinsdagen. Og det var kult, fordi der hadde de besøk av to amerikanere som helbreda masse folk. Det var så masse Gud i rommet! Haha, og de mennene var morsomme, for plutselig begynte de bare å le! Også ba de i tunger blandet med engelsk så vi fikk bare med oss halve setninger og de virket rett og slett gale. 

Her om dagen fikk jeg prøvekjøre landroveren til vertsfar! Det var så gøy å kjøre igjen, selv om det var veldig kort :D I dag kom Munday Martin til kirka vår. Han er en av de to amerikanerne. Han ba for meg midt i gudstjenesten, og jeg fikk en sånn følelse av at jeg fløy! Følte meg vektløs og lykkelig. Takk Gud for du er god. Jeg dro til Katie etter kirka, der jeg lærte meg navnet på et par grønnsaker jeg ikke kunne fra før. Parsnip og radish. Jo, og swede, men den vet jeg enda ikke hva er.. Haha men vi hadde det i alle fall gøy, og jeg tapte i slalom på wii. Skigåeren fra Norge. Ja.ja. 

 


Det veldig kule som har skjedd i det siste er at jeg har bytta bakgrunnsbilde til One Direction. Ellers har jeg flytta inn til en sofakrok som ingen andre i huset bruker. Der sitter jeg ganske ofte for tiden for å se på OL samtidig som jeg gjør lekser. Har også sett Perks of being a Wallflower, igjen. Og tatt bilde av sola. Den var skikkelig varm i dag.

 

Ingen kommentarer

MiA

17.02.2014 kl.15:29

Hørtes fint ut med varme assa. Flott bakgrunn var det oxo!!

Skriv en ny kommentar

hits