Fab Feb Half Term

 Har hatt en fantastisk vinterferie. Den startet med at Cathrine kom på besøk på mandag. Vi hadde fest på rommet med hummus og te. Også lagde vi godkake (rocky road) og sang litt singstar med Selena Gomez.

 

 

På tirsdag hadde familien forberedt oss på en tur til Yorkshire. Den ble litt mislykka da vi kjørte fem timer kun for å plukke opp et trommesett for så å kjøre fem timer tilbake. Glad Cathrine var med!

 

Her er bildene til Cathrine fra bilturen. England kan være ganske fint av og til. 

På onsdag dro jeg for å se Svanesjøen med Gisela. Balletten var så fin! Men jeg skjønte ikke alt som skjedde, og var det et ganske lite teater. Vi så BRITs Awards da vi kom hjem, også spilte vi litt biljard. Dagen etter kom det en del familie på besøk. Jeg og Gisela tok med oss barna ut for å leke i hagen. Lekinga ble dermed en av mine to treningsøkter i uka. Vi vedda om at hun ikke klarte å være stille under en hel film. Så da så vi Stuck in Love og det må bare være favorittfilmen min! Sammen med alle de andre da.. :) 

 

Lørdagen ble en familiedag ute. Vi tok oss en fin gåtur i Thetford Forest. Jeg har skikkelig lyst å prøve de klatregreierne mellom trærne som de har der! Neste gang.

I dag etter kirka så jeg After Earth med vertsbror. Og på kvelden dro jeg til Katie, igjen. Vi så avslutningsseremonien av OL, og jeg skjønner ikke at Norge ikke vant. Jaja, hurra for Russland. De har brukt mest penger av alle. Jeg har ikke så veldig lyst å gå på skolen i morgen. Har sunget så mye singstar denne uka at stemmen min har blitt hes. Nå gleder jeg meg bare til å dra til London neste helg for å møte Siv og Hanna!!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits