#TRIVES

Det begynner å bli varmere. England har ikke mange synlige tegn på våren har kommet, men man kan likevel kjenne at den er her. Jeg har det så bra. 11 uker igjen til eksamenene starter. Det er ingenting. Skolen minner oss stadig vekk om hvor lite tid vi har igjen. Dagene går bort til å gjøre lekser og do revision. Hvor blir tiden av?

I går var jeg på et Hellig Ånd kurs. Jeg trives så godt sammen med alle i kirka. Det er så trygt å være der. Vi snakket om hvordan den Hellige Ånd ikke bare er en ånd, men faktisk er en tredje person. Like mye Gud som Jesus. Jeg likte det veldig godt. Men jeg blir litt forvirret av at forskjellige kristne har forskjellig syn på hva vi skal tro på. Nå snakker jeg om miniting som kanskje ikke er så viktige. Skal vi lovsynge den Hellige Ånd? var spørsmålet vi avsluttet med. Ja, det syns jeg. tror jeg. Grunnen til min forvirrelse, er at fokuset på alt det brae i bibelen er større her. Fokuset på de tingene vi ikke liker å høre er ikke lenger. Hvorfor trenger vi tilgivelse? Alle jeg møter har så mye bra å si. Jeg syns verden er så stor.


I dag i gymmen fikk vi utdelt pulsklokker. Alt ble så mye mer profesjonelt ;) Først må vi spørre lærerne, men vi har tenkt å arrangere en kanonballturnering. Håper det, for det hadde vært så gøy. På bursdagen min har vi tenkt å dra på resturant. Tenk at jeg er 18 snart. Kan ikke tro det. Også tror jeg vi skal på kino. Forhåpentligvis for å se Divergent. Gleder meg!!

Kjære Gud. Tusen takk for at jeg får oppleve England. Tusen takk for at livet er godt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits