LONDON

London var fantastisk!!!!! Hadde det så morsomt. Vet at Hanna og Siv er der fortsatt, og jeg vil bare være der jeg og. Det var så fint å se de igjen. Føltes som jeg aldri dro fra Norge.


 

På lørdagen da jeg kom til London møtte jeg Birgit på stasjonen. Hun bor i London, så da gikk vi rundt og så på alle plassene, spiste kinamat i chinatown og fant fram til hostellet.

Vi bodde på et hostell veldig sentralt i London, midt i Oxford Street. Blei kjent med gatene rundt oss og kunne gå ganske fritt overalt. Frokosten tror jeg var et av høydepunktene. For en lekker frokost! Ikke på hostellet da (hehehee) men på en superkoselig kafé/resturant. Etter frokosten dro vi på Hillsong. Hadde gledet meg så mye til å dra dit, haha. Selve kirka var i musikal-teateret. Dominion Theatre, den samme plassen der jeg så We Will Rock You-musikalen. Det var så masse folk der! Det var helt fantastisk. Musikken var så bra. Det var bare så mange folk som var samlet for å synge til Gud, og det var herlig. Resten av dagen gikk vi rundt i London. Tok oss tid på en organisk butikk. Shoppet. Spiste god mat. Snakket. Lo. På kvelden dro vi på chinaresturant. Jeg hadde det bare så gøy hele tiden. Vi avslutta dagen med iskrem og te i stua på hostellet.

 

 

 

Jeg tok fra fra skolen på mandag. Vi dro til photografers gallery etter en nydelig frokost igjen. Det var så varmt at jeg kunne gå uten jakke. Måtte bare kjøpe meg en paraply da det begynte å regne. Til lunsj hadde vi kaker før jeg måtte ta bussen hjem. (sprang gjennom londons gater og undergrunn for å rekke den. jeg er utrolig dårlig på tidsberegning?! ikke alltid da..) Jeg hadde det fantastisk, og gleder meg til vi ses igjen. <3

 

 

 

Én kommentar

siv

10.03.2014 kl.17:35

åååh va så fint med dæ i london!!!!! sees snart <3

postcard

12.03.2014 kl.23:31

e så glad for at dåkker kom!! see you soon <33

Skriv en ny kommentar

hits