Daglige gleder

Jeg fikk en gave i posten her om dagen fra Norun. Made my day. Har en bilde-og-kort vegg som jeg liker skikkelig godt.Jeg har snakket med alle lærerne mine, og de sier nå at så lenge jeg får en karakter, hvilken som helst, så består jeg. O lykke. Da trenger jeg ikke å ta opp noen fag, for jeg burde virkelig klare å få minst en E i alle fagene. C er fortsatt målet da, men hvis det blir umulig så går det altså bra om jeg får en D. :)

På torsdag i forrige uke dro jeg på BASE competition; business accountance skills education competition. Vi var et team som dro fra skolen min og konkurrerte mot andre skoler i å presentere en løsning på et business-problem. Vi vant ikke, selv om vi gjorde det skikkelig bra. Jeg deltok i en minikonkurranse på dagen, så jeg vant likevel et gavekort. Også hadde de gratis kjeks. OG jeg fikk en dag "fri" fra skolen. vinn-vinn-vinn. Og litt tap.
Etter skolen i dag ble jeg med Sasha hjem. Vi lagde pizza og kake og så en søt jentefilm. Vi hadde med andre ord en koselig jentekveld. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits