lovely

Jeg har sett BBC concert orchestra live. Det var fett. Jeg dro sammen med musikklassen til King's Lynn, hvor vi fikk oppleve en konsert, med konsert orkesteret. De spiller inn musikk til diverse filmer og dokumentarer, og det var bare skikkelig bra. Etter skolen dro jeg til Cathriiiineee. Kos som alltid. Hun har leopard onesie og blomster i huset og i hagen. 

 

I dag dro vi endelig til kirka i Norwich. Det er meninga at kirkene slår seg sammen en gang i måneden, men det har ikke skjedd siden oktober!!! Noe som er skikkelig teit, ettersom at kirka i Norwich har skikkelig bra synging og jeg foretrekker å være der. Etter den kjempebrae kirka (haha) - der jeg forresten bestemte meg for å bli fadder til ei jente i Tanzania OG jeg fikk et telefonnummer fra en ny venn (result! (haha kan alle lese dette og skjønne at jeg tuller litt, men ikke helt)) - så dro vi og vennefamiliene på maccern og etter det videre til en kjempefin park. Det har vært så fint vær! Vi spilte fotball og det var gøy og varmt og sosialt. Også spiste alle softis til 13 kr og tulla fordi isen ble kalt 99p (10 kr) men så kosta den 130p i stedet :PppPpP 

Siden det har vært så fint vær i det siste, så har jeg tatt meg noen gåturer etter skolen. Jeg tok med meg boka en dag, og gikk en tur i en åker. Og det var så fint! haha, følte med som hun i stolthet og fordom. Det var bare så fredelig og fint.

Én kommentar

cathrine

24.03.2014 kl.20:33

nyd onesie

postcard

28.03.2014 kl.19:03

enig

Skriv en ny kommentar

hits