do you wanna build a... NO

Denne helga dro jeg på besøk til Gisela og det var veldig koselig. Spiste middag til frokost og lunsj. Har ikke gjort det på sååå lenge. Det var fantastisk. Også gikk vi rundt i Diss, som er en veldig fin by :) Gisela kan kaste pannekaker slik at de snur seg i panna. Jeg fikk sove i en kjempemyk seng. 


Dette er det nærmeste jeg kommer dages outfit. Haha. Jeg har i hvert fall på meg en hvit blazer som er veldig fin.

 

Jeg og vertssøter så Troy her om dagen. Likte den egentlig ikke. Men vi lakka neglene også, så nå har jeg kjempefine, rosa/glitrende negler. Jeg har vært skikkelig glad den her uka. Det har vært en goduke, men i dag var jeg bare ikke i humør. Noen ganger føler jeg at jeg bare trenger å være "ikke-i-humør"... Slitsomt as. 

Aldri i livet har jeg gjort så mye lekser før. Jeg vil bare at dere skal vite at grunnen til min dårlige kjemikarakter er IKKE at jeg ikke gjør mitt beste. Jeg jobber så hardt. Grunnen til at jeg gjør det dårlig er fordi jeg mangler bakgrunnskunnskap. Jeg mangler to år med kjemi. Kjemikunnskap som faget avhenger sterkt på i vidregående. Kjemi på vidregående i England er det vanskeligste faget man kan ta. Og jeg hadde kanskje valgt annerledes om jeg hadde visst at jeg hang så langt bak. :) Men så liker jeg jo alle andre fagene mine da, så jeg liker skolen ganske godt! Vi skal ha en konsert i musikken snart. Læreren har spurt om jeg kan spille et pianostykke som heter Prelude 'Raindrop'. Det er vanskelig så jeg øver masse, men fingrene mine er ikke lange nok til å rekke over pianoet!..

Ingen kommentarer

mia

24.03.2014 kl.15:33

åh, du e så flink <3 #stoltsøster

Skriv en ny kommentar

hits