18 om fem daga!!

På fredag blir jeg voksen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg og jentene tar toget etter skolen til Norwich, også skal vi spise ute og forhåpentligvis se Divergent! På lørdag drar familien til Legoland :D Gleder meg veldig. I tillegg får vi påskeferie på fredag. ah, det er en god tid. 

Denne uka dro jeg å svømte.  Alt for lenge siden sist. Det var veldig fint. Haha her e sånn jeg føler det akkurat nå: 

Gruer meg litt. Må pugge så masse. Må gjøre så masse. Har ikke nok tid. Men det går sikkert bra. Forhåpentligvis. Kanskje. Joda. åh.

 
I dag har vært en aldeles herlig dag. Jeg spiste iskrem, fordi jeg var i godt humør og det var så varmt ute. Så kjøpte jeg 'A walk to remember' av Nicholas Sparks med gavekortet - har bestemt meg for at det skal bli den nye favorittboka mi. Jeg gjorde litt mattelekser på bibloteket, før jeg tok toget inn til Norwich. Der møtte jeg Jess! Vi fant bursdagsgave til vmor og så spiste vi lunsj på Waffle House. Jeg hadde vaffler med wok! Det var awesome. Må prøve å lage vafler til middag en gang. På kvelden så jeg Need for Speed på kino sammen med vertssøster og vertsbror. Og den var så bra!! Anbefales. Jeg har realised at i alle BRAE filmer, er det en hovedperson som tar et godt valg. Det gode valget gjør at han redder verden OG gjør han til et bra menneske. Jeg elsker det, fordi det viser at alle kan velge å være god! Det gjør meg glad :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits