Konfirmanttur til London

Konfirmantene på Frimisjon kom til London på torsdag. Jeg tok bussen dit og møtte de på veien til hotellet. Vi hadde piknik i en vakker park like ved hotellet. Etterpå dro vi til Covent Garden og jeg kjøpte meg joggesko. De skoene redda meg virkelig, ettersom vi gikk så mye resten av helga. Hadde nok mista følelsen i føttene om jeg måtte ha gått rundt i converse. Etter Covent Garden dro noen av jentene, inkludert meg, for å se Divergent. Rett før filmen begynte så vi at det var premiere utenfor en av de andre kinoene. Det var premiere på den andre Amazing Spiderman. Andrew Garfield var der!!!!!!!!!!!!!! Men vi måtte springe fordi filmen (divergent) starta, så............... litt skuff at jeg ikke fikk gått amok som gal fanjente, hehe, men SÅ han i alle fall. 

 

Fredag startet med at vi dro til Frelsesarmeen. De visste at vi kom, så vi fikk være med på en Playgroup for mor og barn. Barna var veldig søte. Hun som styrte alt og var 'in charge' var virkelig dedikert til plassen og alle menneskene som kommer dit hver dag, og det er ganske mange! Det var inspirerende. 

Vi gikk oss litt vill på South Kensington etter å ha tatt en 'snarvei', men kom fram til slutt til lunsjmøtestedet. Vi gikk deretter til National History Museum. Dinosaurene der var veldig kule. På kvelden dro vi på et Hillsong Youth møte. Det var AWESOME. Det var så mange ungdommer der. Og kjempehøy musikk, alle bare hoppa rundt. Så jeg trodde kanskje at dette var en plass å hoppe til musikk, mer enn å lovsynge Gud - men alle var skikkelig into hele møtet og det var bare så bra. Hadde McDonalds til kvelds, sunn som vi er. De har veldig god mango-smoothie på maccern da. 

  

Lørdag

Vi dro til Madam Tussauds! Har aldri vært der før. Det var stiiilig. Så Justin Bieber <33 hahah men det ligna ikke i det hele tatt. Også tok vi bilder med One Direction. Stod bare å ønsket at de plutselig skulle bli virkelige. Skjedde ikke da... det var skuffelse as. De hadde også en veldig bra superheroes 4D film på toppen til sliutten.Etter voksmuseet dro vi til St. Pauls Cathedrad. Den var fin. Og veldig høy. Så vi gikk opp i toppen. Vet ikke hvor mange trappetrinn det var. Noen sier 100. Andre 500. Føltes ia lle fall som 50 000!! Hehe.. Var verdt det, utsikten var helt fantastisk. Ble mye utsikt på oss på lørdagen, etter katedralen dro vil til London Eye. Jeg liker best akkurat når man er på toppen. Da føles det nesten litt skummelt ut. Endte dagen med fire timer på Westfield shopping centre. Var veldig sliten på det punktet. Kjøpte meg en frozen yoghurt og satte meg i en stol for ei lita stund. !!Tegn på at jeg har blitt voksen tror jeg!!
 

Søndag

Vi gikk til Speaker's Corner først på morgenen for å se om noen stod der, men vi var for tidlig ute. Vi kunne ikke være der lenge for vi skulle på gudstjeneste i Hillsong! Satt på første rad. Det var så høyt!! Var redd for at trommehinnene mine skulle sprekke. De gjorde ikke det da, og musikk var veldig bra selv om den var høy. Har virkelig kost meg på hillsong denne helga. Syns det er en veldig fin plass å være.

Vi dro til parken etter litt shopping på Oxford Street. Kjøpte 0 ting. #stolt #godpengebruk. I parken kunne vi endelig lufte føttene litt. Også tok vi tråkkebåtene! Det var gøy. Og litt skummelt. Hoho family! Spiste mat på en kinaresturant på Leicester Square på kvelden. Vi dro på en "authentic chinese cousine", og det var veldig godt. Kinesisk og indisk mat - naaam. Avslutta dagen med kveldsmøte på hotellet.
 

Mandag var hjemreisedag. Vi tok bussen gjennom London på morgenen, bare for å se byen. Også måtte vi løpe tilbake slik at de andre rakk flyet som gikk litt senere på dagen. Jeg ble igjen et par timer etter at de dro, måtte vente på bussen. Da gikk jeg bare rundt i byen, kjøpte meg jordbær og gjorde litt lekser i en park. Og det var kjempefint. Har veldig lyst å bo i London en gang.

Jeg er så glad for at jeg fikk være med på konfirmantturen. For en super gjeng! Jeg koste meg kjempemasse. TAKK FOR TUREN.

 

PS. Skjønner ikke hvorfor bildekvaliteten er så dårlig :( blir nesten litt lei meg, har jo dårlige nok iphonebilder fra før av, uten at de skal bli enda dårligere på bloggen.. Vet ikke om jeg kan fikse det på noen måte?

Ingen kommentarer

Evia

16.04.2014 kl.21:12

Heldige deg! London virker som en fun by! Ha en fin påske♥evia. blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits