Happy Easter

Har hatt en aldeles strålende påskeferie. Selvom det har vært litt mangel på påske: gul kyllingpynt, påskegardiner, stengte butikker og skiføre (fryktelig dårlig skiføre her i England..), så har det vært veldig koselig. Vi hadde en stor Easter egg hunt etter kirka på 1. påskedag (Easter Sunday)! Det var gøy. Påskeharen hadde gjemt påskeegga våre rundt omkring i hagen, med navnene våre på slik at alle fant sine egg. Jeg fikk en One Direction-kopp med sjokoladeegg i, og enda mer sjokolade. Hagen var virkelig full av sjokolade. 

 

 

 

På påskeaften var jeg i Norwich med Gisela. Ingen butikker var stengt (de stengte kun på søndagen), så vi gikk rundt på markedet og overalt, omringet av tusen folk føltes det ut som. Men det var supert.
På langfredag (Good Friday) dro familien + Cathrine til Bury for å se Amazing Spider-man 2 i 3D. Den var så bra!!! Kan ikke uttrykke mine følelser for spiderman. heheh. Vi hadde en 'pil-og-bue-mann' som kom til huset på onsdag. Han hadde med seg ordentlig utstyr så vi fikk prøvd oss på pil og bue hele dagen! Og det var skikkelig fint vær. Det var gøy, og jeg klarte å treffe blink 3 ganger på rad! Klarte det ikke igjen da, så det suggester at jeg kanskje bare hadde flaks. 

Vi har vært i parken. Jeg har vært i Norwich en gang til med Cathrine. London var fantastisk. Og 18 års dagen ble uforglemmelig. Jeg har solt meg i hagen. Skolen begynner på onsdag. Det blir fint for jeg liker skolen. Men jeg må innrømme at jeg gruer meg litt til alle eksamenene. Og de er så snart! Akkurat nå snakker jeg med Norun. Jeg er glad for at jeg har hatt så god tid til skype masse denne uka, og det jeg gleder meg til med å komme hjem er å møte alle igjen!

Ingen kommentarer

Cathrine

28.04.2014 kl.13:15

cool

Skriv en ny kommentar

hits