Big Church Day Out

Denne helga dro jeg på festival. Det var dritbra.
Vi sov i telt fra fredag til mandag. Soveposene våre var altfor tynne, og det var sååå kaldt på kvelden. Det regna natt til lørdag. Også regna det når vi skulle dra hjem på mandag. Men festivalen var helt fantastisk til tross for været. Jeg og Gisela var der sammen med Juan og Sebastian. Festivalen ble holdt litt utenfor Brighton, nær en by som heter Shoreham-by-Sea.  

Rend Collective var en av de store bandene som alle ville se. Det var skikkelig bra, alle var helt med og musikken var kjempebra! Anyway, etter at bandet var ferdig kom konferansieren opp på scena og sa at hun hadde en gratis CD av Rend Collective som hunne ville gi til en heldig. Så hun snudde seg med ryggen til publikum og kasta den over hodet. Og jeg fikk den!!! (hahahaha den traff Gisela i hodet, hva er oddsen for det stakkars, men hun ville ikke ha den så jeg fikk den). 

Det som var best med festivalen, foruten om at musikken var skikkelig bra(!!!), var at alle artistene klarte å gjøre hele opptredenen om Gud. Alle sangene var til Gud, og det var så fint. Hør på denne sangen! Jeg vet ikke hvordan musikk dere tenker at det var på denne festivalen, men her er et eksempel:


Jeg skulle ønske jeg kunne tatt med meg alle vennene mine! Det var SÅ bra. Og en annen ting som også var kult, var at jeg møtte Bjarte fra Alta der!! Haha, det var skikkelig morsomt å møte nordmenn, han var der sammen med et team fra Skjærgårds. Skulle ønske jeg kunne dra tilbake neste år, men det er litt langt unna Tromsø. De sa at det var omkring 20 000 mennesker der!! På mandagen hadde jeg og Gisela tenkt å bruke dagen i Brighton, men det regna og vi var kalde og våte, så vi satte oss heller på en kinaresturant og venta bare på toget hjem.

 

Kjære Jesus, tusen takk for gleden du har gitt meg (og alle de 20 000 andre!!). 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits