Love Is War

Overskrifta er sangen på en Hillsong-sang og den er sååå fin. ...turn my eyes to see your face as all my fears surrender. hold my heart within this grace, where burden turns to wonder.

Jeg er ferdig med eksamen!!! Bortsett fra en da.., men den er lett hehe. Det er på en måte en "ekstramatte"-eksamen. 

Forrige uke hadde jeg ferie. Det er en fin ting med skolen i england; de har en uke fri hver 8. uke eller noe sånt.... fryktelig masse ferie?!? Men deilig. Jeg dro med vertsmor og fem barn til svømmebassenget en dag. Haha, og da må vi passe på hverandre, slik at ingen blir borte. Men det var fint da. Også dro vi å så Maleficient på kino. Heldigvis kom Cathrine!! Hun drar også hjem snart.. Vi dro på stranda, Great Yarmouth. Det var veldig fint vær, men det blåste samtidig. Derfor var det ingen som merket hvor sterkt sola skinte, så nesten alle hadde et solbrent ansikt da vi kom hjem. Jeg dro til Norwich på lørdag for å møte Gisela en siste gang. Hun har dratt hjem til Sverige nå. 

Her er bilder i random rekkefølge.....:Jeg syns denne situasjonen er veldig rar. Jeg drar hjem snart. Og jeg gleder meg sånn til å komme hjem! Men jeg har ikke noe lyst til å dra...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits