masse kos

På torsdag etter skolen dro jeg på besøk til (norske) Maiken som bor i Ely. Vi så oss litt rundt i den lille byen hennes før vi tok toget til Cambridge! Det var så kult at vi bare kunne ta oss en dagstur til Cambridge etter skolen. Vi gikk rundt på butikker, fikk gratis ansiktsmasker og spiste middag på en random Sri Lanka-resturant. Det var veldig koselig, og Cambridge er fint altså!

 

Jeg møtte Jess på lørdag i Norwich. Vi kjøpte oss iskrem og satte oss bare i parken, det var herlig. Hjemme har det også vært skikkelig varmt i det siste! Så varmt at jeg ikke får sove på kvelden.. Vi grilla i hagen en dag. Og vi har sååå masse fluer i huset at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg drepte sikkert 100 her om dagen, og etter at jeg ikke gadd mer (fordi fluene visste hva jeg holdt på med..) så var det vel omkring 1000 igjen. Hehe, overdriver kanskje pittelitt.. 

 

Heldigvis fikk jeg skvist inn en siste tur til Hillsong før jeg drar hjem. Jeg og Ashley tok bussen tidlig på morgenen, og rakk kirka som begynte kl. 12. (Mind you, det ble holdt seks gudstjenester den dagen, så vi dro like godt på to.) Vi gikk en tur rundt London, også spiste vi på Pizza Hut før vi tok bussen hjem igjen. (Har visst stjelt nok et bilde fra facebook, woops.)

 
 

Jeg sov over hos Sasha i går. Vi måtte bare på skolen først for å ha en mattetime, før vi gikk hjem til henne. Det var steikesol og herlig å gå i kjole. Vi drakk milkshake i hagen. Trodde ikke jeg likte milkshake jeg, men det var jo skikkelig godt! Vi måtte stå opp tidlig fordi i dag dro hele trinnet på skoletur til det nærmeste universitetet (UEA). Der fikk vi snakke med universiteter fra hele landet. Uni i England er veldig fristende. Det koster masse penger, men det virker veldig gøy.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits