#TRIVES

Det begynner å bli varmere. England har ikke mange synlige tegn på våren har kommet, men man kan likevel kjenne at den er her. Jeg har det så bra. 11 uker igjen til eksamenene starter. Det er ingenting. Skolen minner oss stadig vekk om hvor lite tid vi har igjen. Dagene går bort til å gjøre lekser og do revision. Hvor blir tiden av?

I går var jeg på et Hellig Ånd kurs. Jeg trives så godt sammen med alle i kirka. Det er så trygt å være der. Vi snakket om hvordan den Hellige Ånd ikke bare er en ånd, men faktisk er en tredje person. Like mye Gud som Jesus. Jeg likte det veldig godt. Men jeg blir litt forvirret av at forskjellige kristne har forskjellig syn på hva vi skal tro på. Nå snakker jeg om miniting som kanskje ikke er så viktige. Skal vi lovsynge den Hellige Ånd? var spørsmålet vi avsluttet med. Ja, det syns jeg. tror jeg. Grunnen til min forvirrelse, er at fokuset på alt det brae i bibelen er større her. Fokuset på de tingene vi ikke liker å høre er ikke lenger. Hvorfor trenger vi tilgivelse? Alle jeg møter har så mye bra å si. Jeg syns verden er så stor.


I dag i gymmen fikk vi utdelt pulsklokker. Alt ble så mye mer profesjonelt ;) Først må vi spørre lærerne, men vi har tenkt å arrangere en kanonballturnering. Håper det, for det hadde vært så gøy. På bursdagen min har vi tenkt å dra på resturant. Tenk at jeg er 18 snart. Kan ikke tro det. Også tror jeg vi skal på kino. Forhåpentligvis for å se Divergent. Gleder meg!!

Kjære Gud. Tusen takk for at jeg får oppleve England. Tusen takk for at livet er godt.

Fab Feb Half Term

 Har hatt en fantastisk vinterferie. Den startet med at Cathrine kom på besøk på mandag. Vi hadde fest på rommet med hummus og te. Også lagde vi godkake (rocky road) og sang litt singstar med Selena Gomez.

 

 

På tirsdag hadde familien forberedt oss på en tur til Yorkshire. Den ble litt mislykka da vi kjørte fem timer kun for å plukke opp et trommesett for så å kjøre fem timer tilbake. Glad Cathrine var med!

 

Her er bildene til Cathrine fra bilturen. England kan være ganske fint av og til. 

På onsdag dro jeg for å se Svanesjøen med Gisela. Balletten var så fin! Men jeg skjønte ikke alt som skjedde, og var det et ganske lite teater. Vi så BRITs Awards da vi kom hjem, også spilte vi litt biljard. Dagen etter kom det en del familie på besøk. Jeg og Gisela tok med oss barna ut for å leke i hagen. Lekinga ble dermed en av mine to treningsøkter i uka. Vi vedda om at hun ikke klarte å være stille under en hel film. Så da så vi Stuck in Love og det må bare være favorittfilmen min! Sammen med alle de andre da.. :) 

 

Lørdagen ble en familiedag ute. Vi tok oss en fin gåtur i Thetford Forest. Jeg har skikkelig lyst å prøve de klatregreierne mellom trærne som de har der! Neste gang.

I dag etter kirka så jeg After Earth med vertsbror. Og på kvelden dro jeg til Katie, igjen. Vi så avslutningsseremonien av OL, og jeg skjønner ikke at Norge ikke vant. Jaja, hurra for Russland. De har brukt mest penger av alle. Jeg har ikke så veldig lyst å gå på skolen i morgen. Har sunget så mye singstar denne uka at stemmen min har blitt hes. Nå gleder jeg meg bare til å dra til London neste helg for å møte Siv og Hanna!!! 

halleluja

JEG HAR FERIE.

Jeg dro i kirka på valentinsdagen. Og det var kult, fordi der hadde de besøk av to amerikanere som helbreda masse folk. Det var så masse Gud i rommet! Haha, og de mennene var morsomme, for plutselig begynte de bare å le! Også ba de i tunger blandet med engelsk så vi fikk bare med oss halve setninger og de virket rett og slett gale. 

Her om dagen fikk jeg prøvekjøre landroveren til vertsfar! Det var så gøy å kjøre igjen, selv om det var veldig kort :D I dag kom Munday Martin til kirka vår. Han er en av de to amerikanerne. Han ba for meg midt i gudstjenesten, og jeg fikk en sånn følelse av at jeg fløy! Følte meg vektløs og lykkelig. Takk Gud for du er god. Jeg dro til Katie etter kirka, der jeg lærte meg navnet på et par grønnsaker jeg ikke kunne fra før. Parsnip og radish. Jo, og swede, men den vet jeg enda ikke hva er.. Haha men vi hadde det i alle fall gøy, og jeg tapte i slalom på wii. Skigåeren fra Norge. Ja.ja. 

 


Det veldig kule som har skjedd i det siste er at jeg har bytta bakgrunnsbilde til One Direction. Ellers har jeg flytta inn til en sofakrok som ingen andre i huset bruker. Der sitter jeg ganske ofte for tiden for å se på OL samtidig som jeg gjør lekser. Har også sett Perks of being a Wallflower, igjen. Og tatt bilde av sola. Den var skikkelig varm i dag.

 

Stolt norddame

På fredag lagde jeg kake. Favorittkaka mi, og det var såå fint å bake igjen, og den smakte såå godt!!

 

Gisela og jeg satt på kafe i Bury på lørdag, og gjorde egentlig ikke så mye mer enn å prate. Det var i alle fall veldig koselig!  På kvelden hadde jeg og vertssøster filmkveld. Vi så The Mortal Instrument, som jeg for tiden holder på å lese. Den var en del annerledes fra boka, men veldig bra!! Det er veldig kult å se Norge vinne i OL når jeg er i England. I kirka i dag var jeg så trøtt at jeg klarte ikke å følge med på va pastoren sa! Fikk med meg tre ord før jeg døset av igjen. Jeg holdt meg unna kjeksen i dag, jeg. (hehe spiste bare 4.) Også snakket jeg masse med Katie igjen, det er alltid så koselig. Og hun liker Peeta bedre enn Gale. YESS. 

Jeg har vært forkjølt denne uka. Fikk E på den forrige kjemiprøven. Med andre ord, det går sakte men sikkert oppover. Har også hatt wraps med meg på skolen til lunsj. Har gledet meg sånn lunsjpausene, kunne ikke vært bedre ;);) Jeg har en del lekser for tiden. Alle vennene mine stresser veldig med eksamen, men eksamen er ikke før i mai da. Har forresten 7 eksamener!! :((( På fredag får vi en ukes FEERIEEE og det blir deilig. 

2nd of February

I dag i kirka spiste jeg skikkelig masse kjeks. men nå har jeg vondt i magen. Kjøpte meg et nytt skjerf på Topshop i går til 50 kr, så det er jeg fornøyd med. Også hører jeg på Frozen sangene hele tiden. ah.

 

Jeg og Cathrine så Frozen på kino i går. Fantastisk film. Jeg måtte google den da jeg kom hjem, for det ser sånn ut som at den er "filmet" i Norge. Google sier at Norge var hovedinspirasjon og det gjør hjertet mitt stolt assa. På kvelden så vi en ufattelig dårlig film. Den var så dårlig at jeg brukte heller to timer på weheartit på mobilen. Så litt One Direction på kvelden for å veie opp for den dårlige.
Forrige søndag dro jeg på besøk til Katie i stedet for å dra på firerunners. Og det er jeg glad for fordi det var skikkelig koselig. Vi så "Skal Vi Danse", bare på skøyter og is (husker ikke hva det programmet het?) og spiste mat og hadde det bare koos. Jeg har den samme rare følelsen nå som jeg hadde før jeg dro. Folk spør meg om jeg gleder meg til å dra hjem, eller om jeg gruer meg. Men jeg er litt forvirra, fordi jeg gleder meg veldig til å bo hjemme igjen, men samtidig kommer det til å bli trist å dra. 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits