18 om fem daga!!

På fredag blir jeg voksen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg og jentene tar toget etter skolen til Norwich, også skal vi spise ute og forhåpentligvis se Divergent! På lørdag drar familien til Legoland :D Gleder meg veldig. I tillegg får vi påskeferie på fredag. ah, det er en god tid. 

Denne uka dro jeg å svømte.  Alt for lenge siden sist. Det var veldig fint. Haha her e sånn jeg føler det akkurat nå: 

Gruer meg litt. Må pugge så masse. Må gjøre så masse. Har ikke nok tid. Men det går sikkert bra. Forhåpentligvis. Kanskje. Joda. åh.

 
I dag har vært en aldeles herlig dag. Jeg spiste iskrem, fordi jeg var i godt humør og det var så varmt ute. Så kjøpte jeg 'A walk to remember' av Nicholas Sparks med gavekortet - har bestemt meg for at det skal bli den nye favorittboka mi. Jeg gjorde litt mattelekser på bibloteket, før jeg tok toget inn til Norwich. Der møtte jeg Jess! Vi fant bursdagsgave til vmor og så spiste vi lunsj på Waffle House. Jeg hadde vaffler med wok! Det var awesome. Må prøve å lage vafler til middag en gang. På kvelden så jeg Need for Speed på kino sammen med vertssøster og vertsbror. Og den var så bra!! Anbefales. Jeg har realised at i alle BRAE filmer, er det en hovedperson som tar et godt valg. Det gode valget gjør at han redder verden OG gjør han til et bra menneske. Jeg elsker det, fordi det viser at alle kan velge å være god! Det gjør meg glad :)

 

do you wanna build a... NO

Denne helga dro jeg på besøk til Gisela og det var veldig koselig. Spiste middag til frokost og lunsj. Har ikke gjort det på sååå lenge. Det var fantastisk. Også gikk vi rundt i Diss, som er en veldig fin by :) Gisela kan kaste pannekaker slik at de snur seg i panna. Jeg fikk sove i en kjempemyk seng. 


Dette er det nærmeste jeg kommer dages outfit. Haha. Jeg har i hvert fall på meg en hvit blazer som er veldig fin.

 

Jeg og vertssøter så Troy her om dagen. Likte den egentlig ikke. Men vi lakka neglene også, så nå har jeg kjempefine, rosa/glitrende negler. Jeg har vært skikkelig glad den her uka. Det har vært en goduke, men i dag var jeg bare ikke i humør. Noen ganger føler jeg at jeg bare trenger å være "ikke-i-humør"... Slitsomt as. 

Aldri i livet har jeg gjort så mye lekser før. Jeg vil bare at dere skal vite at grunnen til min dårlige kjemikarakter er IKKE at jeg ikke gjør mitt beste. Jeg jobber så hardt. Grunnen til at jeg gjør det dårlig er fordi jeg mangler bakgrunnskunnskap. Jeg mangler to år med kjemi. Kjemikunnskap som faget avhenger sterkt på i vidregående. Kjemi på vidregående i England er det vanskeligste faget man kan ta. Og jeg hadde kanskje valgt annerledes om jeg hadde visst at jeg hang så langt bak. :) Men så liker jeg jo alle andre fagene mine da, så jeg liker skolen ganske godt! Vi skal ha en konsert i musikken snart. Læreren har spurt om jeg kan spille et pianostykke som heter Prelude 'Raindrop'. Det er vanskelig så jeg øver masse, men fingrene mine er ikke lange nok til å rekke over pianoet!..

lovely

Jeg har sett BBC concert orchestra live. Det var fett. Jeg dro sammen med musikklassen til King's Lynn, hvor vi fikk oppleve en konsert, med konsert orkesteret. De spiller inn musikk til diverse filmer og dokumentarer, og det var bare skikkelig bra. Etter skolen dro jeg til Cathriiiineee. Kos som alltid. Hun har leopard onesie og blomster i huset og i hagen. 

 

I dag dro vi endelig til kirka i Norwich. Det er meninga at kirkene slår seg sammen en gang i måneden, men det har ikke skjedd siden oktober!!! Noe som er skikkelig teit, ettersom at kirka i Norwich har skikkelig bra synging og jeg foretrekker å være der. Etter den kjempebrae kirka (haha) - der jeg forresten bestemte meg for å bli fadder til ei jente i Tanzania OG jeg fikk et telefonnummer fra en ny venn (result! (haha kan alle lese dette og skjønne at jeg tuller litt, men ikke helt)) - så dro vi og vennefamiliene på maccern og etter det videre til en kjempefin park. Det har vært så fint vær! Vi spilte fotball og det var gøy og varmt og sosialt. Også spiste alle softis til 13 kr og tulla fordi isen ble kalt 99p (10 kr) men så kosta den 130p i stedet :PppPpP 

Siden det har vært så fint vær i det siste, så har jeg tatt meg noen gåturer etter skolen. Jeg tok med meg boka en dag, og gikk en tur i en åker. Og det var så fint! haha, følte med som hun i stolthet og fordom. Det var bare så fredelig og fint.

Sommer i mars

Lørdagen hadde vi en family-outing. Vi dro til STRANDA. Spiste kjempemasse chips til lunsj. eww. Også scorte jeg masse mål da vi spilte fotball. Og gikk innom alle de søte butikkene uten å kjøpe noe som helst. (fordi jeg ikke hadde noen penger, vel og merke..) En kosedag.


 

Det har vært sommer i dag! Var så varmt når sola skinte, det var en tabbe å ha svarte bukser på. Jeg ble med familien til Katie til en plass som heter Whitlingham. Der var det en innsjø og en kafé, så etter å ha hatt en veldig fin gåtur rundt innsjøen så spiste vi rocky road mens vi solbadet. Da vi kom hjem, gikk vi rundt i en gate og leverte ut brosjyrer fra kirka, samtidig som vi velsigna alle husa. Et tiltak for kirka. På kvelden betalte jeg for tidenes dyreste togbillett. Men det går bra fordi jeg hadde en så fin dag.

Her lå alle jakkene igjen i bilen. Vi hadde ikke trodd det skulle bli så varmt! Tok ikke akkurat så mye bilder.. Men det var en veldig vakker plass.
Daglige gleder

Jeg fikk en gave i posten her om dagen fra Norun. Made my day. Har en bilde-og-kort vegg som jeg liker skikkelig godt.Jeg har snakket med alle lærerne mine, og de sier nå at så lenge jeg får en karakter, hvilken som helst, så består jeg. O lykke. Da trenger jeg ikke å ta opp noen fag, for jeg burde virkelig klare å få minst en E i alle fagene. C er fortsatt målet da, men hvis det blir umulig så går det altså bra om jeg får en D. :)

På torsdag i forrige uke dro jeg på BASE competition; business accountance skills education competition. Vi var et team som dro fra skolen min og konkurrerte mot andre skoler i å presentere en løsning på et business-problem. Vi vant ikke, selv om vi gjorde det skikkelig bra. Jeg deltok i en minikonkurranse på dagen, så jeg vant likevel et gavekort. Også hadde de gratis kjeks. OG jeg fikk en dag "fri" fra skolen. vinn-vinn-vinn. Og litt tap.
Etter skolen i dag ble jeg med Sasha hjem. Vi lagde pizza og kake og så en søt jentefilm. Vi hadde med andre ord en koselig jentekveld. 
LONDON

London var fantastisk!!!!! Hadde det så morsomt. Vet at Hanna og Siv er der fortsatt, og jeg vil bare være der jeg og. Det var så fint å se de igjen. Føltes som jeg aldri dro fra Norge.


 

På lørdagen da jeg kom til London møtte jeg Birgit på stasjonen. Hun bor i London, så da gikk vi rundt og så på alle plassene, spiste kinamat i chinatown og fant fram til hostellet.

Vi bodde på et hostell veldig sentralt i London, midt i Oxford Street. Blei kjent med gatene rundt oss og kunne gå ganske fritt overalt. Frokosten tror jeg var et av høydepunktene. For en lekker frokost! Ikke på hostellet da (hehehee) men på en superkoselig kafé/resturant. Etter frokosten dro vi på Hillsong. Hadde gledet meg så mye til å dra dit, haha. Selve kirka var i musikal-teateret. Dominion Theatre, den samme plassen der jeg så We Will Rock You-musikalen. Det var så masse folk der! Det var helt fantastisk. Musikken var så bra. Det var bare så mange folk som var samlet for å synge til Gud, og det var herlig. Resten av dagen gikk vi rundt i London. Tok oss tid på en organisk butikk. Shoppet. Spiste god mat. Snakket. Lo. På kvelden dro vi på chinaresturant. Jeg hadde det bare så gøy hele tiden. Vi avslutta dagen med iskrem og te i stua på hostellet.

 

 

 

Jeg tok fra fra skolen på mandag. Vi dro til photografers gallery etter en nydelig frokost igjen. Det var så varmt at jeg kunne gå uten jakke. Måtte bare kjøpe meg en paraply da det begynte å regne. Til lunsj hadde vi kaker før jeg måtte ta bussen hjem. (sprang gjennom londons gater og undergrunn for å rekke den. jeg er utrolig dårlig på tidsberegning?! ikke alltid da..) Jeg hadde det fantastisk, og gleder meg til vi ses igjen. <3

 

 

 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits