Labeled chocolate monster

Maiken kom på helgebesøk. Det var koselig. Så på fredag spilte vi singstar igjen. Masse. Snart kan jeg synge alle singstar-sangene uten å se på skjermen! På lørdag dro vi på lunsj til Andrea og spiste spagetti. hehe igjen. Spagetti har blitt tradisjon. Etter det gikk jeg og Maiken en tur på besøk til vertsoldemor. Hun er såå søt. Vi spilte litt scrabble igjen, og spise cookies. Og på kvelden så vi den andre Justin Bieber filmen og Brittains got talent. 

Ian spilte trommer i kirka på søndag. Jeg dro sammen med Katie og famliien hennes etterpå til skogen for å se på blomster. Det var så koselig, vi gikk liksom i et hav av blåklokker! Veldig fint. Også var det masse hvite hvitløksblomster som man kunne spise!! Det var kult, haha.Vi dro til bestemoren til Katie, og hun hadde en skikkelig fin hage der vi hadde kaffe (les: te). Hun hadde også ville kaniner i hagen, men kaninene her spiser bare alle plantene, så de er uønsket.  Skolen begynte på tirsdag. Det var godt å komme tilbake, selv om det har vært veldig deilig med lang ferie. Jeg er litt bekymra for eksamenene. Det er nå det gjelder! Enten stryker jeg eller så står jeg. Derfor må jeg gjøre masse lekser hele tiden. Revise. Skal på Colour Women Conference i London denne helga! Gleder meg veldig. Hehe, men det betyr at jeg går glipp av litt skole og litt leksegjøring og det føles ut som jeg blir litt stresset av det...

Happy Easter

Har hatt en aldeles strålende påskeferie. Selvom det har vært litt mangel på påske: gul kyllingpynt, påskegardiner, stengte butikker og skiføre (fryktelig dårlig skiføre her i England..), så har det vært veldig koselig. Vi hadde en stor Easter egg hunt etter kirka på 1. påskedag (Easter Sunday)! Det var gøy. Påskeharen hadde gjemt påskeegga våre rundt omkring i hagen, med navnene våre på slik at alle fant sine egg. Jeg fikk en One Direction-kopp med sjokoladeegg i, og enda mer sjokolade. Hagen var virkelig full av sjokolade. 

 

 

 

På påskeaften var jeg i Norwich med Gisela. Ingen butikker var stengt (de stengte kun på søndagen), så vi gikk rundt på markedet og overalt, omringet av tusen folk føltes det ut som. Men det var supert.
På langfredag (Good Friday) dro familien + Cathrine til Bury for å se Amazing Spider-man 2 i 3D. Den var så bra!!! Kan ikke uttrykke mine følelser for spiderman. heheh. Vi hadde en 'pil-og-bue-mann' som kom til huset på onsdag. Han hadde med seg ordentlig utstyr så vi fikk prøvd oss på pil og bue hele dagen! Og det var skikkelig fint vær. Det var gøy, og jeg klarte å treffe blink 3 ganger på rad! Klarte det ikke igjen da, så det suggester at jeg kanskje bare hadde flaks. 

Vi har vært i parken. Jeg har vært i Norwich en gang til med Cathrine. London var fantastisk. Og 18 års dagen ble uforglemmelig. Jeg har solt meg i hagen. Skolen begynner på onsdag. Det blir fint for jeg liker skolen. Men jeg må innrømme at jeg gruer meg litt til alle eksamenene. Og de er så snart! Akkurat nå snakker jeg med Norun. Jeg er glad for at jeg har hatt så god tid til skype masse denne uka, og det jeg gleder meg til med å komme hjem er å møte alle igjen!

Konfirmanttur til London

Konfirmantene på Frimisjon kom til London på torsdag. Jeg tok bussen dit og møtte de på veien til hotellet. Vi hadde piknik i en vakker park like ved hotellet. Etterpå dro vi til Covent Garden og jeg kjøpte meg joggesko. De skoene redda meg virkelig, ettersom vi gikk så mye resten av helga. Hadde nok mista følelsen i føttene om jeg måtte ha gått rundt i converse. Etter Covent Garden dro noen av jentene, inkludert meg, for å se Divergent. Rett før filmen begynte så vi at det var premiere utenfor en av de andre kinoene. Det var premiere på den andre Amazing Spiderman. Andrew Garfield var der!!!!!!!!!!!!!! Men vi måtte springe fordi filmen (divergent) starta, så............... litt skuff at jeg ikke fikk gått amok som gal fanjente, hehe, men SÅ han i alle fall. 

 

Fredag startet med at vi dro til Frelsesarmeen. De visste at vi kom, så vi fikk være med på en Playgroup for mor og barn. Barna var veldig søte. Hun som styrte alt og var 'in charge' var virkelig dedikert til plassen og alle menneskene som kommer dit hver dag, og det er ganske mange! Det var inspirerende. 

Vi gikk oss litt vill på South Kensington etter å ha tatt en 'snarvei', men kom fram til slutt til lunsjmøtestedet. Vi gikk deretter til National History Museum. Dinosaurene der var veldig kule. På kvelden dro vi på et Hillsong Youth møte. Det var AWESOME. Det var så mange ungdommer der. Og kjempehøy musikk, alle bare hoppa rundt. Så jeg trodde kanskje at dette var en plass å hoppe til musikk, mer enn å lovsynge Gud - men alle var skikkelig into hele møtet og det var bare så bra. Hadde McDonalds til kvelds, sunn som vi er. De har veldig god mango-smoothie på maccern da. 

  

Lørdag

Vi dro til Madam Tussauds! Har aldri vært der før. Det var stiiilig. Så Justin Bieber <33 hahah men det ligna ikke i det hele tatt. Også tok vi bilder med One Direction. Stod bare å ønsket at de plutselig skulle bli virkelige. Skjedde ikke da... det var skuffelse as. De hadde også en veldig bra superheroes 4D film på toppen til sliutten.Etter voksmuseet dro vi til St. Pauls Cathedrad. Den var fin. Og veldig høy. Så vi gikk opp i toppen. Vet ikke hvor mange trappetrinn det var. Noen sier 100. Andre 500. Føltes ia lle fall som 50 000!! Hehe.. Var verdt det, utsikten var helt fantastisk. Ble mye utsikt på oss på lørdagen, etter katedralen dro vil til London Eye. Jeg liker best akkurat når man er på toppen. Da føles det nesten litt skummelt ut. Endte dagen med fire timer på Westfield shopping centre. Var veldig sliten på det punktet. Kjøpte meg en frozen yoghurt og satte meg i en stol for ei lita stund. !!Tegn på at jeg har blitt voksen tror jeg!!
 

Søndag

Vi gikk til Speaker's Corner først på morgenen for å se om noen stod der, men vi var for tidlig ute. Vi kunne ikke være der lenge for vi skulle på gudstjeneste i Hillsong! Satt på første rad. Det var så høyt!! Var redd for at trommehinnene mine skulle sprekke. De gjorde ikke det da, og musikk var veldig bra selv om den var høy. Har virkelig kost meg på hillsong denne helga. Syns det er en veldig fin plass å være.

Vi dro til parken etter litt shopping på Oxford Street. Kjøpte 0 ting. #stolt #godpengebruk. I parken kunne vi endelig lufte føttene litt. Også tok vi tråkkebåtene! Det var gøy. Og litt skummelt. Hoho family! Spiste mat på en kinaresturant på Leicester Square på kvelden. Vi dro på en "authentic chinese cousine", og det var veldig godt. Kinesisk og indisk mat - naaam. Avslutta dagen med kveldsmøte på hotellet.
 

Mandag var hjemreisedag. Vi tok bussen gjennom London på morgenen, bare for å se byen. Også måtte vi løpe tilbake slik at de andre rakk flyet som gikk litt senere på dagen. Jeg ble igjen et par timer etter at de dro, måtte vente på bussen. Da gikk jeg bare rundt i byen, kjøpte meg jordbær og gjorde litt lekser i en park. Og det var kjempefint. Har veldig lyst å bo i London en gang.

Jeg er så glad for at jeg fikk være med på konfirmantturen. For en super gjeng! Jeg koste meg kjempemasse. TAKK FOR TUREN.

 

PS. Skjønner ikke hvorfor bildekvaliteten er så dårlig :( blir nesten litt lei meg, har jo dårlige nok iphonebilder fra før av, uten at de skal bli enda dårligere på bloggen.. Vet ikke om jeg kan fikse det på noen måte?

voksen

Jeg fikk så mange fine kort på bursdagen min. Og gaver! Startet dagen med å åpne gaver fra hjemme. En perfekt start på dagen. På skolen fikk jeg cupcakes og gave av jentene, og det var virkelig kjempekoselig! Utrolig gode cupcakes. Og jeg blir så glad når jeg får bursdagssang! hehe. Musikklæreren hadde sneket seg på butikken og kjøpt en bursdagskake. Det var veldig søtt gjort. Vi fikk også flyttet konserten (nesten som en musikkeksamen) fra Colour-helga til en helg litt senere. Skal nemlig på Colour Conference i regi av Hillsong første helga i Mai. Gleder meg sånn! Det er kun for jenter og jeg er skikker på at det blir dritbra. Etter skolen dro vi til Norwich og spiste på Frankie & Bennys. Nammenam. Hadde en fantastisk caramel cheesecake til dessert, og det som var kult var at jeg fikk lys! Samtidig spilte de Happy Birthday over radioen, med navnet mitt!! haha det var veldig gøy. Vi rakk ikke kino på kvelden, men fikk tatt masse bilder ved elva, og jeg hadde det veldig gøy. Det var en veldig super bursdag. 
 

På lørdag stod vi opp tidlig fordi vi skulle kjøre til LEGOLAND. Da vi kom fram stoppa vi for å vente på noe. Jeg visste ikke hva vi venta på, men plutselig så jeg familien min i inngangen. Husker ikke hva jeg tenkte, men vet at jeg bare gråt masse. Det var en oooh happy day. Var så lenge siden jeg hadde sett dem, og det var sååååå fint å være sammen igjen. Hadde den beste dagen jeg kunne ha fått. Så tusen takk. :) 
BURSDAG

Har hatt den beste bursdagshelga noen sinne. Bursdagen på fredagen va super. Legoland med FAMILIEN va supert. Skal elaborate snart, kanskje om noen daga. :-) 
Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits