Big Church Day Out

Denne helga dro jeg på festival. Det var dritbra.
Vi sov i telt fra fredag til mandag. Soveposene våre var altfor tynne, og det var sååå kaldt på kvelden. Det regna natt til lørdag. Også regna det når vi skulle dra hjem på mandag. Men festivalen var helt fantastisk til tross for været. Jeg og Gisela var der sammen med Juan og Sebastian. Festivalen ble holdt litt utenfor Brighton, nær en by som heter Shoreham-by-Sea.  

Rend Collective var en av de store bandene som alle ville se. Det var skikkelig bra, alle var helt med og musikken var kjempebra! Anyway, etter at bandet var ferdig kom konferansieren opp på scena og sa at hun hadde en gratis CD av Rend Collective som hunne ville gi til en heldig. Så hun snudde seg med ryggen til publikum og kasta den over hodet. Og jeg fikk den!!! (hahahaha den traff Gisela i hodet, hva er oddsen for det stakkars, men hun ville ikke ha den så jeg fikk den). 

Det som var best med festivalen, foruten om at musikken var skikkelig bra(!!!), var at alle artistene klarte å gjøre hele opptredenen om Gud. Alle sangene var til Gud, og det var så fint. Hør på denne sangen! Jeg vet ikke hvordan musikk dere tenker at det var på denne festivalen, men her er et eksempel:


Jeg skulle ønske jeg kunne tatt med meg alle vennene mine! Det var SÅ bra. Og en annen ting som også var kult, var at jeg møtte Bjarte fra Alta der!! Haha, det var skikkelig morsomt å møte nordmenn, han var der sammen med et team fra Skjærgårds. Skulle ønske jeg kunne dra tilbake neste år, men det er litt langt unna Tromsø. De sa at det var omkring 20 000 mennesker der!! På mandagen hadde jeg og Gisela tenkt å bruke dagen i Brighton, men det regna og vi var kalde og våte, så vi satte oss heller på en kinaresturant og venta bare på toget hjem.

 

Kjære Jesus, tusen takk for gleden du har gitt meg (og alle de 20 000 andre!!). 

 

17. mai i LondonPølse i lompe. Overpriced i velkjent, norsk stil.  

Dro til London for å feire 17. Mai med Cathrine på lørdag. Haha vi ble så glad da vi så alle som hadde pynta seg for å ferie nasjonaldagen, og var overrasket over alle som hadde bunad! Det var kult. Jeg er så glad for at vi fikk gått i tog!!! Det ble 17. mai i år og. (hehe, morsom sara, det er jo 17. mai hver år...) Brukte litt tid på Primark og. Typisk 17.mai-aktivitet. Jeg brøt i alle fall ikke tradisjonen med å være dødsliten i bena på slutten av dagen. hurra for det. Bodø paradekorps var også i London!!!! Hvor kult er ikke det. Et kvinnelig trommekorps fra Bodø.

Jeg har tatt meg noen fine gåturer den siste tia. Eksamenene har gjort meg så stressa.. Også har det vært så mange folk rundt meg hele tiden. Er vel alltid masse folk her i huset, men det har bare vært litt slitsomt akkurat nå. Derfor har det vært kjempefint med litt alenetid i sola! Også leser jeg en bok som heter Girls With Swords. På søndag hadde vi dåp i kirka. Da fylte de et lite badebasseng inne i kirka, og alle var veldig glade og det var nesten litt høytidelig. Eller.. i alle fall så høytidelig det kan bli når voksne dukker under vann i et plaskebasseng. Det var veldig fint, og etterpå hadde vi piknik i parken. 

På fredag drar jeg sammen med Gisela til en kristen festival utenfor Brighton. Gleder meg!!! 

Overskrift

Litt sliten.

På tirsdag dro vi til skogen for å sykle. Det er laget sykkelveier inni skogen, så jeg koste meg veldig.

Jeg dro til Sasha på onsdagen etter skolen. Vi gjorde lekser sammen. Det er tydelig at ALLE i hele verden har eksamener for tiden. Slitsomt.Jeg ser på film akkurat nå. Og blogger. Mens matteboka ligger ved siden av meg. Jeg "gjør lekser", selv om jeg egentlig burde GJØRE LEKSER. Planlegger å dra til London på 17. mai. Tenk at jeg går glipp av den beste dagen i året. Vi skal prøve å gjøre 17.mai til 17.mai likevel! Planlegger også å dra på en kristen festival etter at eksamenene er ferdige. Her er et skikkelig kjedelig bilde av skolen min. Når dagen er ferdig er det fullt av skolebarn i uniform over alt. 

Colour!!!!!!!

Colour the world with love.

 

Alle bildene er tatt fra Facebook-pagen til Hillsong Church London.

 

Har hatt det så fantastisk bra på Colour. Ville ikke dra der fra. Lovsangen var så bra!! Alle talerne var kjempeflinke, og jeg har fått så mye ut av denne helga. De hadde også skikkelig bra show alle dagene. Tema var "The greatest love story ever told". Vi er så høyt elska av Gud, og det kom så godt frem denne helga. På søndag dro jeg på hillsong kirka med Birgit. 3 gudstjenester på rad! haha, det var helt supert. Det er virkelig en fin plass å være. Det er som å få en klem av Jesus. 8000 damer kom på konferansen. Kan du tenke deg hvordan det hørtes ut når alle sang sammen? Såååå vakkert. 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits