Sommerferie!! + kontakt med vertsfamilien

Hei!

På torsdag hadde vi en liten avslutning på skolen med klassen min. Det er veldig rart at jeg ikke skal gå i den klassen igjen før om ett år! Og jeg syns første året på vidregående har gått utrolig fort. Jeg har fått nye, gode venner i den klassen, og lært mer om meg selv. På kvelden dro hele familien på skoleavslutningen til Mia. Jeg tror kanskje det er den beste avslutningen jeg har vært med på (kanskje bortsett fra min egen i fjor). Og jeg syns at Storelva Ungdomsskole har de beste lærerne som fins. Da er det vel ikke så rart at elevene også har det så bra. Til høsten er det Tobias sin tur til å gå der!

I går var vi en gjeng som dro å spiste på Tangs. Vi skulle spise sammen som e slags avslutning for Frida. Hun flytter til USA om en måned på utveksling. Maten var godgod, og det var kjempekoselig! Da jeg og Siv skulle ta bussen hjem så vi en stoor, rød luftballong. Den samme som fløy over byen i går, bare at nå sto den på bakken. Vi måtte løpe bort og se, og der sto det en dame som sa at vi kunne prøve hvis vi ville. Så klart vi ville!!! 

Luftballongen var på besøk i Tromsø samtidig som Midnight Sun Maraton ble avholdt. Den var ikke altfor høyt oppe, men det var høyt nok oppe til at det var skikkelig kult!! En opplevelse for livet. Den var festet til bakken med tau, så man risikerte heldigvis ikke å bli tatt av vinden! Det ble også veldig varmt på hodet, på grunn av flammen som løftet ballongen opp.

I dag har jeg endelig fått kontakt med vertsfamillien min!! Det viser seg at verken mailen jeg har sendt dem eller facebook-meldingene har kommet fram, men nå er vi i vært fall venner på Facebook. :)

Utvekslingsmøte i hovedstaden

Hei!

I dag tok jeg fly til Oslo i stedet for å gå på skolen. Fra Gardermoen tok jeg toget til Oslo S og gikk deretter videre til Karl Johan. Veldig fornøyd med at jeg klarte meg så fint alene! Haha. Jeg dro til Oslo for å møte med Explorius. Etter jeg hadde kjøpt meg en gul t-skjorte og gått innom alle butikkene jeg rakk, møtte jeg pappa ved Zara og vi gikk sammen til møtet. Veldig informerende møte. Bra. Etterpå spiste vi på Karl Johan, og det var så fint vær! Denne dagen har vært en ordentlig sommerferiedag. 

Vi måtte dra tilbake til Gardermoen så pappa rakk flyet sitt, mens jeg måtte vente der i enda to timer. Heldigvis bor Maria bare et stykke unna, så hun kom å besøkte meg på flyplassen! Det var skikkelig koselig å se henne igjen!! Vi satte oss på starbucks, der jeg spiste et gigantisk sjokoladekakestykke...

Nok en utrolig fin dag. Det jeg husker fra møtet akkurat nå er at jeg skal kjøpe en norsk kokebok å ta med i gave, og at det er normalt å ikke få svar på mail fra vertsfamilien med en gang!

Norunhelg og Stagedive

Denne helga har vært fantastisk. På fredag tok jeg hurtigbåten til Harstad for å besøke Norun. Da jeg kom fram dro vi på tivoli sammen med Sofie. Vi tok tekoppen og radiobilene, og det var så gøy! På lørdag ble vi kjørt ut til Soltun der det var Liv & Vekst og Stagedive, og jeg er veldig fornøyd med at vi dro. Vi var der ikke så lenge, men prøvde å få med oss så mye som mulig. Vi lekte boksen går, spilte kort, var med på dåp i havet og var sammen med herlige mennesker! Da vi kom tilbake lagde vi taco og tok noen bilder. 
Har også funnet ut at å ta hoppebilder er rene trynevrengern.

Vi har sett en haug med filmer, ledd til tårene rant, spist god mat, tatt flere bilder og snakket om viktige og uviktige ting. Jeg har hatt det kjempefint sammen med Norun og familien hennes, og jeg er så glad i den familien! Jeg gleder meg til neste gang.

Velkommen til min blogg!

Hei!

Jeg heter Sara og skal være utvekslingsstudent i England i skoleåret 2013/2014. I dag fikk jeg en telefon fra Explorius, og jeg har fått vertsfamilie! I august flytter jeg altså til Norfolk i England, og jeg gleder meg så mye. Jeg skal flytte til en farm litt utenfor Thetford, der min vertsfamilie på 8 stk. + en hund bor. I tillegg har jeg fått en tysk vertssøster, og jeg gleder meg så mye til å bli kjent med dem!
Begge bildene er fra da vi var på sommerferie i London i fjor. Syns dette bildet er et typisk England-bilde med rød telefonboks og toetasjes buss. Ansiktsuttrykket mitt kommer vel av at det var skittent og ekkelt der inne, og jeg tenkte nok på alle bakteriene jeg rørte da jeg løftet telefonrøret... Haha.  

Denne bloggen kommer til å være et postkort til alle der hjemme i Norge, med oppdateringer og hilsninger, samtidig som det er det dagboken min. Slik at jeg kan se tilbake på året mitt og huske alt jeg har opplevd. Jeg starter nå, så jeg forhåpentligvis klarer å holde bloggen oppdatert gjennom hele oppholdet!

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits