masse kos

På torsdag etter skolen dro jeg på besøk til (norske) Maiken som bor i Ely. Vi så oss litt rundt i den lille byen hennes før vi tok toget til Cambridge! Det var så kult at vi bare kunne ta oss en dagstur til Cambridge etter skolen. Vi gikk rundt på butikker, fikk gratis ansiktsmasker og spiste middag på en random Sri Lanka-resturant. Det var veldig koselig, og Cambridge er fint altså!

 

Jeg møtte Jess på lørdag i Norwich. Vi kjøpte oss iskrem og satte oss bare i parken, det var herlig. Hjemme har det også vært skikkelig varmt i det siste! Så varmt at jeg ikke får sove på kvelden.. Vi grilla i hagen en dag. Og vi har sååå masse fluer i huset at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg drepte sikkert 100 her om dagen, og etter at jeg ikke gadd mer (fordi fluene visste hva jeg holdt på med..) så var det vel omkring 1000 igjen. Hehe, overdriver kanskje pittelitt.. 

 

Heldigvis fikk jeg skvist inn en siste tur til Hillsong før jeg drar hjem. Jeg og Ashley tok bussen tidlig på morgenen, og rakk kirka som begynte kl. 12. (Mind you, det ble holdt seks gudstjenester den dagen, så vi dro like godt på to.) Vi gikk en tur rundt London, også spiste vi på Pizza Hut før vi tok bussen hjem igjen. (Har visst stjelt nok et bilde fra facebook, woops.)

 
 

Jeg sov over hos Sasha i går. Vi måtte bare på skolen først for å ha en mattetime, før vi gikk hjem til henne. Det var steikesol og herlig å gå i kjole. Vi drakk milkshake i hagen. Trodde ikke jeg likte milkshake jeg, men det var jo skikkelig godt! Vi måtte stå opp tidlig fordi i dag dro hele trinnet på skoletur til det nærmeste universitetet (UEA). Der fikk vi snakke med universiteter fra hele landet. Uni i England er veldig fristende. Det koster masse penger, men det virker veldig gøy.

Love Is War

Overskrifta er sangen på en Hillsong-sang og den er sååå fin. ...turn my eyes to see your face as all my fears surrender. hold my heart within this grace, where burden turns to wonder.

Jeg er ferdig med eksamen!!! Bortsett fra en da.., men den er lett hehe. Det er på en måte en "ekstramatte"-eksamen. 

Forrige uke hadde jeg ferie. Det er en fin ting med skolen i england; de har en uke fri hver 8. uke eller noe sånt.... fryktelig masse ferie?!? Men deilig. Jeg dro med vertsmor og fem barn til svømmebassenget en dag. Haha, og da må vi passe på hverandre, slik at ingen blir borte. Men det var fint da. Også dro vi å så Maleficient på kino. Heldigvis kom Cathrine!! Hun drar også hjem snart.. Vi dro på stranda, Great Yarmouth. Det var veldig fint vær, men det blåste samtidig. Derfor var det ingen som merket hvor sterkt sola skinte, så nesten alle hadde et solbrent ansikt da vi kom hjem. Jeg dro til Norwich på lørdag for å møte Gisela en siste gang. Hun har dratt hjem til Sverige nå. 

Her er bilder i random rekkefølge.....:Jeg syns denne situasjonen er veldig rar. Jeg drar hjem snart. Og jeg gleder meg sånn til å komme hjem! Men jeg har ikke noe lyst til å dra...

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits