Sommerfugler i magen

Om to dager er det nesten et år til jeg er tilbake i Tromsø. Jeg har brukt de siste dagen på å være sammen med de beste. Filmkveld, bytur, "voksenbursdag", jentegruppe, kafé-turer og kvalitetstid med familien og bestevenner. 

Jeg har faktisk skrevet en liste over ting jeg gleder meg til i forbindelse med å reise bort. En liste jeg kan se på når jeg lurer på hva i alle dager det er jeg gjør! Når jeg ikke skjønner hvorfor jeg flytter fra den tryggeste og beste plassen på jord, fra verdens beste familie og venner til en helt fremmed plass. Her er noen av punktene: 

  • Jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker, og få venner fra hele verden.
  • Jeg gleder meg til å bo en helt ny plass, der ingen kjenner meg enda, og starte med blanke ark.
  • Jeg gleder meg til å snakke et annet språk, og bli skikkelig flinkt til det.
  • Jeg gleder meg til å få minner og erfaringer for resten av livet.
  • Jeg gleder meg til å oppleve England! 

 

Dette bildet får meg til å le. Det er fra lillejulaften i fjor. Vi dro opp i skogen og gikk på skøyter på natta. Kofferten er stappfull og ferdigpakka og jeg gleder meg veldig til å dra, men det føles rart å glede seg til å dra FRA alt sammen. Trist og glad på samme tid. Jeg vet ikke helt hva jeg skal føle. :)

Gledelykkekos

Mia kom hjem på onsdag! Det var fantastisk å se henne igjen. Hun kom med flyet sent på kvelden, så jeg rakk en tur innom Trine først. Der var også Ingvild, Hanna, Sofie og Siv. Vi spiste pizza sammen og det var veldig koselig å møte alle igjen. Mia fikk boller og jordbær fra hagen da hun kom. Og jeg fikk den beste feriegaven noen sinne! Blant annet Barcelona-genser, snickerstwist og Happy Pills! På torsdag hadde jeg fri fra jobb, så vi hadde en hel sistersister-dag som inneholdt shopping, vårruller og kino (Now You See Me). Ellers har vi bakt cupcakes, sett film og kost oss. På lørdag hadde jeg min aller siste dag på jobb! Så nå er jeg ferdig, men det beste med lørdagen var at da kom mamma, pappa og Tobias hjem! Da ble det forsinket bursdagsfest. Det er veldig godt å ha familien hjemme igjen.69 grader nord og venninnekos

Denne helga har jeg vært 69 grader nord! Jeg var på Finnsnes på leiren som heter 69 grader nord, og det var fantastisk. Det er veldig lenge siden sist jeg var på Sommer i Nord, men selv om familien min ikke var med denne gangen var det veldig godt å være tilbake. Jeg har kost meg masse sammen med herlige folk. Vi sang boogie boogie til Gud, hadde vannkrig og hadde det ellers veldig fint. Jeg vekslet litt mellom å være med på ungdomsleiren og barneopplegget, så på slutten av helga var jeg sammen med de små barna. Vi perlet armbånd og hadde skuespill i kirka om Jesus og den samaritanske kvinnen ved brønnen. Jeg ble også kjent med noen jenter som kom hit fra sørrrlandet, og da de ønsket å være i Tromsø en dag fikk de komme å bo hos meg. Det var veldig koselig. 

På onsdag ventet jeg ved Norkirka med boka mi. Børge skulle plukke meg opp der, og etter at vi hadde stappa bilen full av ting, kjørte vi til Finnsnes. 

Jeg fant jordbær i hagen da jeg kom hjem! Det har også begynt å bli mørkere på kvelden, og kaldere. Jeg måtte pakke meg litt inn i skjerf og ullgenser. 

I går kveld etter jobb kom på Marit på besøk. Hun sov her til i dag og det har vært kjempekoselig! Vi spiste "frokost på senga" i sofaen. 

I kveld fikk jeg endelig se Frida igjen! Det var veldig fint, og nå er jeg glad, mett og trøtt. 

Overskrift

I dag var det min tur til å vaske klær. Det jeg ikke tenkte på var at lyse klær ikke skal vaskes med mørke klær. Resultatet var at den hvite KRIK-genseren min nå er blå. Den har blitt blå :(

Jeg har lest i historieboka mi om vikingtiden, og jeg hoppet over den skumle episoden på Grey's Anatomy. På søndag fikk jeg møte Benjamin, babyen til Kristine og Tore! Maria Elise har vært på besøk, og jeg har vært på besøk hos Siv. Alt er bra, jo.

Sol, sommer og 1. august

Jeg er tilbake fra ferien for å jobbe igjen, men det er deilig med noen fridager innimellom. Nå er det ikke lenge til jeg drar, og her er forresten byen jeg skal til: 

Thetford, som sees på midten av kartet.

Jeg og Siv gikk en tur rett utenfor huset og plukket blåbær. På kvelden kom det masse koselige jenter og vi hadde grilling i hagen.Vi spiste blåbærpai og blåbærmuffins og spilte kent! 

 

Jeg har vært på Jekta med Hanna og kjøpt meg en ny t-skjorte. Jeg stengte også for første gang alene på jobb, og det gikk fint. På tirsdag møtte jeg Maria i byen. Vi spiste ute på Kaffebønna, der jeg kjøpte meg et kakestykke til nærmest 1 million kroner. Det var godt, men kanskje ikke verdt 1 million.

I dag dro jeg til Norkirka for å møte Silje. Etter det, spiste vi middag hos Merete og familien. Solveig visste meg hvordan man lager en svane av et eple. Stilig!

Mia, jeg hadde på meg den kule vesten! Vi dro på dugnad, så nå har jeg hvite maleflekker.

Akkurat nå har jeg prøvd å lage bringebærtrøfler. Hadde desverre ikke nok mørk sjokolade til å gjøre de helt ferdige.. Men de ble veldig gode uansett. Nam. 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits