GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Har hatt en fantastisk jul. Gisela har vært her hele jula, og det har vært supert. Har ikke hatt tid til å blogge/ har ikke giddet å blogge. Masse folk, masse god mat, singstar, biljard, sjokolade, film og singstar igjen er en kort oppsummering. Vi åpnet gavene på morgenen 1. juledag. Da ble vi vekt klokka sju... Barna fikk ikke åpne gavene sine før alle hadde stått opp, så da hoppet de i senga vår til vi stod opp. Jeg fikk tre julestrømper i år. Sier det bare for å skryte. Jeg har så mye godteri nå at jeg vet ikke helt hvordan det skal gå med meg. Vi hadde kalkun til middag. Og jeg fikk ikke sett Tre Nøtter til Askepott i år. 

 

 

Dagene før julaften var vi på teater og på julefest i kirka. På skolen spilte vi charades den siste dagen, og det var gøy!
pizza party

Jeg hadde det gøy. Haha, alle elevene som hadde 100% tilstedeværelse/ null fravær ble invitert til pizza party på skolen. Det var ikke kjempeteit altså. Det var quiz som vi (the triplets) tapte og rebusløp som vi også tapte. Men det var veldig gøy. Et spørsmål var: I hvilket land gjemmer de bort kosten(the broomstick) den 24. desember? svaret var tydeligvis Norge, men det syns jeg ikke. Har aldri hørt om det???? 

 

Vi hadde en vanlig skoledag i går heller. I stedet dro jeg og andre interesserte til universitetet i Norwich på besøk. Jeg får litt lyst å gå på universitet i England, fordi de har så mange gøye klubber man kan være med på. Var på et 'study abroad' seminar som også var veldig bra. 

Vi gjør ikke så mye på skolen for tiden. Det er jul snart og alle gleder seg veldig, selv om det ikke er så veldig julestemning. I dag var gymmen stengt, så vi løp opp og ned trappene 10 ganger. haha. 4 etasjer!! Jeg fikk tilbake eksamenene mine idag. Fikk B i psykologi!! hurra. Derimot fikk jeg D i matte. Det går fint da, fordi jeg vet hvordan jeg kunne fått mye bedre karakter, hadde jeg bare pugga litt mer. Uheldigvis fikk jeg U på kjemi. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Hadde 45% prosent riktig, og skjønner ikke hvordan jeg noen sinne skal klare å få en C....Jeg fikk sette opp det siste lille juletreet! Nå er det jul i heimen. og sjokolade. 

 

xx

London er best med min mamma og mia

Det var så godt å møte favorittjentene mine igjen! På torsdag etter skolen tok jeg bussen til London, der jeg møtte mamma og Mia på busstasjonen. Det var nestentårer og klemmer i en stoor by. Hotellet var fint og alt var fint. Vi dro til julemarkedet i Hyde Park, men det var litt skuffende. Det tok aldri slutt, hverken på juleboder eller karuseller eller mennesker som drakk øl. Vi dro heller til Oxford street og gjorde litt shopping. Der var det masse fine julelys!Tidlig fredagsmorgen stod vi opp for å trene. Det var egentlig ikke noe gøy, for jeg ble kjempekvalm. Men etterpå hadde vi hotellfrokost, og den var jammen god. Fredagen inneholdt Harrods, shopping rundt Covent Garden og på Westfield shopping senter (som var gigantisk), middag på Bill's og musikal på kvelden!! En perfekt dag om jeg får si det selv. Ble litt sliten i beina da, men det er vel det eneste jeg kan klage på. Og det er ingenting! Jeg fikk forresten sett "ekte" tryllestaver fra Harry Potter, og det var kuUULT.
På lørdagen hadde vi ikke noen planer, så da tok vi litt buss og gikk innom masse forskjellige butikker. En roligfin dag i London. Vi spiste på en indisk resturant. Noe jeg har hatt lyst til i en evighet. Jeg fikk meg også et deksel med One Direction. Vi møtte masse ølnisser. Og vi spiste kaker fra Hummingbird Bakery. Nok en perfekt dag!! Jeg har kjøpt meg nye klær som jeg gleder meg til å bruke. Jeg har også fått påfyll med kjærlighet fra hjemme, så det skal nok gå helt fint å være her de neste syv månedene. Takk for besøket <3<3<3<3<3
Mock exam // tentamen

Vi har tatt opp nesten alle juledekorasjonene nå! Har ikke bilde av alt, men det er jul i alle rommene nå. Kanskje bortsett fra mitt og vertssøster sitt da. Vi har masse liksomtrær med blinkene lys i gul og rød og blå og det kan egentlig bli ganske slitsomt. haha, men det er koselig uansett. Jeg har prøveeksamen denne uka, og jeg vet ikke helt hva jeg tenker om det... Jeg føler nemlig at jeg har all informasjonen i hodet, men når jeg ser på eksamensspørsmål så vet jeg ikke hva jeg skal svare. Har også uheldigvis de to værste den samme dagen. Men det går bra, fordi dagen etter (torsdag) drar jeg til London for å møte mamma og Mia!!!
På lørdag dro jeg til Norwich igjen med Gisela. Jeg ble endelig ferdig med alle julegavene. Også så jeg Hunger Games på nytt. hihi. Vi fant ikke ut hvor kameraet var på firerbildet. 

 

 

I går etter kirka spilte jeg og Lauren på dansematta og sang singstar. Det var gøy og på kvelden så vi en film som heter Joyful Noise. Den va overraskende bra, trodde nemlig den skulle være skikkelig dårlig.
Jeg tok meg forresten en joggetur i går også! I mørket. Det var som å løpe i blinde, men det gikk helt fint fordi veien går rett fram, og det er verken snø eller is her.  

 

Vertsfar kom nettopp inn i rommet å satte på en plate han hadde lyst å vise meg. Jeg bryr meg egentlig ikke om sangen haha, men han er glad i å snakke og vise fram ting. Han er kjempesnill, og det er vertsmor og. Jeg har blitt glad i vertsfamilien min. Det er bedre nå enn det var i begynnelsen, og jeg og vertssøster kommer bedre overens. Så alt er ganske fint i øyeblikket :) Og jeg er så glad i familien min der hjemme og alle vennene mine.

Herved vil jeg sende e bamseklem til alle jeg har kjær. En cuddle som vi sier.

Det blir jul i England og

Nå har jeg nettopp sett dagens episode av Jul i Blåfjell og jeg er ganske glad. I dag var en fin dag. Jeg hadde en eviglang fritime der jeg satt i datatriangelen og bare snakket og hadde det gøy med to jenter jeg ikke kjenner så godt fra før. Og det var fint. :-)

I går var også en fin dag. Da snakket jeg med ei jente i kirka som er like gammel som meg, og jeg håper at vi kan bli bedre venner. Jeg så også en One Direction-film på kvelden. Den kostet meg 1 pund og var like dårlig som prisen hinter til. Jaja, jeg liker jo One Direction uansett så det var bra nok. 

Bare 10 dager til Mia og mamma kommer til England. Gledes!! Jeg liker advent og jul så godt. Det må ikke gå for fort. 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
hits